Porttelefon, kodlås, fastighetsbox, passersystem Stockholm

BRF & BOSTADSFÖRETAG

Oavsett om ni är fastighetsägare eller boende i en bostadsrättsförening så ska hemmet alltid kännas tryggt. Vi i NSS tillhandahåller kompletta säkerhetslösningar för att ni ska känna er trygga och samtidigt kunna nyttja er fastighet på ett så bekvämt vis som möjligt.

NSS täcker in alla säkerhetsbehov ni önskar som t.ex låssystem, passersystem, dörrautomatiker, porttelefoni och tvättstugebokning.

Mekaniska låssystem med nyckel

Mekaniska lösningar

För att upprätthålla en trygg fastighet behövs det en grund att utgå ifrån. Vi hjälper er att ta fram den bästa grunden utifrån era förutsättningar, förväntningar och budget. Allt från att återta kontroll över borttappade nycklar, till installation av brytskydd, grindar och säkerhetsklassade lås i både allmänna utrymmen, lägenhetsdörrar och skalskydd.

Kodlås Codoor Bewator Axema

Elektroniska lösningar

För att öka säkerheten och bekvämligheten ytterligare för bostadsrättsinnehavare och hyresgäster tillhandahåller vi allt från enklare lösningar med kodlås till kompletta passersystem integrerade med porttelefoner, tvättstugebokning, postboxar, informationstavlor och kameraövervakning (CCTV). Vi garanterar er en modern lösning efter era behov som även i framtiden kommer vara enkel att bygga ut.

Dörrautomatik, dörröppnare, tillgänglighet

Tillgänglighet

De krav och regler som ställs ifrån myndigheter för tillgänglighetsanpassning kan kännas omfattande och svåra att förstå. Vi har lång erfarenhet av projektering och installation av automatisk dörröppning enligt dessa krav, och hjälper er igenom hela processen för att ta fram just den lösningen passar er fastighet.

Kvalitet
Vi är stolta över att alltid leverera med högsta

Vi tror på en öppen dialog med våra kunder för att på det absolut bästa sättet kunna leverera just den lösningen ni är i behov av.
Vi förlitar oss på vår erfarenhet, kunskap och yrkesstolthet i alla projekt för att kunna leverera en färdig lösning av högsta kvalité.

AB04 eller ABT06, vi tar oss för båda typer. Inget projekt är för stort eller för litet. Allt ifrån enkla låssystem till komplexa integrerade system med dörrautomatiker, larm, passersystem och kameraövervakning.

Oavsett om ni önskar larm, lås, nycklar, automatiska dörröppnare, nödutrymning, passersystem, porttelefoner, tillgänglighetsanpassning, dörrstängare eller kameraövervakning. Vi använder oss enbart av produkter från erkända leverantör av hög kvalité.

Från offert, anbud till även mindre förfrågningar behandlar vi alla projekt på samma sätt. För att garantera högsta kvalité så arbetar vi alltid proaktivt med riskanalyser, tidsplaner och egenkontroller oavsett storleken på projektet. Våra riktlinjer för att garantera er den högsta kvalitén är alla knutna till vår Kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplan (KMA) som vi kombinerar med, i en öppen dialog där ni som kund är delaktiga igenom hela processen från uppstart till överlämnande.

Vi garanterar en komplett säkerhetslösning anpassad efter era specifika behov. Kombinationen av våra krav på kvalité, både på produkter och genomförande, gör att ni kan känna er trygga med att använda NSS som samarbetspartner.

Kontakta oss gärna!

Oavsett om ni vill ha en offert, hjälp med tekniska frågor eller vill veta mer om vad vi kan erbjuda er så kan ni höra av er via kontaktformuläret.

  • Offerter är gratis och du binder ej upp dig på något.
Nordic Safety Solutions

Telefon: 08-410 720 60
Mail: info@norsafe.nu

Hästholmsvägen 25
131 71
Stockholm
MÅN-FRE 07:00 - 17:00

  Vi skyddar din integritet. 
Alla uppgifter på skärmen krypteras via en säker SSL-anslutning.