Renz
Elektronisk fastighetsbox

myRENZbox e-Line är ett intelligent boxsystem för brev och pakethantering. Med ett intelligent boxsystem blir administrationen säker, snabb och enkel. Access och namnändringar hanteras centralt via webben.

e-Line är fullständigt integrerad med passagesystem från AptusAxemaAxessaRCO och Salto .
All administration av boxsystemet sker i passagesystemet.

Namndisplayer med OLED-teknik är tydliga i både direkt solljus och mörker. “Ej reklam” ändras direkt på namndisplay.

De elektroniska låsen gör e-Line väldigt användarvänlig. Luckorna är självöppnande och all kabeldragning är dold vilket minskar risken för slitage och vandalism.

Boxsystemets elektronik och mekanik är testad motsvarande 35 års användning.

e-line går att få i en kombination med post- och paketboxar.

Elektronisk fastighetsbox som integreras med passersystem

ANVÄNDARVÄNLIG

De elektroniska låsen gör e-Line väldigt användarvänlig. Luckorna är självöppnande och all kabeldragning är dold vilket minskar risken för slitage och vandalism.

LÅS

Elektroniska lås ingår
Centrallåscylinder ingår
Inbrottsklass 1

OLIKA KULÖRER

8 standard kulörer men du kan välja fritt mellan ett stort urval inom RAL-systemet. Standard kulörer är bl.a Antracitgrå, Djupsvart, Ljusgrå, Trafikvit, Vit aluminium.

TILLBEHÖR

Finns även en hel del smarta tillbehör så som snedtak, avlastningshylla och LED-belysning.

Fastighetsboxar

Vi monterar och utför service på Renz Fastighetsboxar.

Vi hjälper er att ta fram allt ifrån enklare lösningar som gamla hederliga mekaniska fastighetsboxar, till mer avancerade lösningar med elektroniska fastighetsboxar som integreras med erat passersystem.

Eftertänkt konstruktion som gör vardagen lättare för alla.

Med en elektronisk fastighetsbox minskar ni på antalet nycklar, dessa kan nämligen fullständigt integreras med erat passersystem så att det enda ni behöver är taggen ni använder för att komma in i entréporten med.

Paketboxar - Få hem era beställningar via nätet direkt in i eran paketbox i fastigheten!

myRENZbox paketbox är öppen för alla dygnet runt, oavsett om det är postbudet eller frakttjänsten, distributören, grannen eller en bekant. Kan användas till allt som ska levereras eller hämtas – brev, paket och kläder som ska lämnas till tvätt. Snart även för kyl- och frysvaror.

MOBIL myRENZbox PAKETBOXANLÄGGNING FÖR BYGGARBETSPLATSER

Stora eller små leveranser – myRENZbox paketboxar kan hantera alla storlekar och former – även mobilt.

Skräddarsy den lösning som uppfyller dina krav på hantering av leverans, förvaring och avsändning på din byggarbetsplats, eftersom myRENZbox kan integreras i befintliga ERP-system och passersystem.

Kravet på förvaring av stora mängder byggmaterial växer hela tiden och gränserna för vad som kan lagras flyttas kontinuerligt. Utvecklingen av integration av teknologi i produkter och förfiningen av befintliga processer sker nästan på daglig basis. Mottagning och sändning av byggmaterial, uthyrning av utrustning eller internt logistik, leverans av kritiska delar eller effekter som ska repareras eller underhållas är goda exempel.

Vart kan fastighetsboxen installeras?

Man kan installera fastighetsboxen direkt på väggen, på golv eller så tar vi fram ett bordsstativ anpassat för eran fastighet.
Går även att montera utomhus!

Allt från enkelt till avancerade lösningar

Är ni inte ute efter en avancerad lösning där vi integrerar med passersystem så kan vi även erbjuda installation av hederliga mekaniska fastighetsboxar ämnade för paket och brev. Renz Budget fastighetsbox fås i 2 standardkulörer (ljusgrå och trafikvit), väldigt prisvärd och med ett otroligt enkelt underhåll.

Design

En eftertänkt design som smälter in i eran fastighet och i kombination med estetiska standardkulörer så kan ni välja mellan en uppsjö olika färger – och inte bara en! Fastighetsboxarna kan komma flerfärgade där man exempelvis vill att stommen ska vara ljusgrå och luckorna vara djupsvarta.

Tillbehör

Vi kan även installera tidningshållare vid respektive lägenhetsdörr, våningsregister där ni kan informera om aktuellt för eran bostadsrättsförening eller en lista med boende i fastigheten.

Renz
Excellence

Stilren och avskalad lyx – Renz Excellence fastighetsbox förgyller din entré.
Vi på Renz är stolta över stjärnan på marknaden. Renz Excellence fastighetsbox är byggd för såväl utomhus- som inomhusbruk.
Den produceras av särskilt kraftig plåt och gångjärn. Standardtaket med de rundade hörnen ger boxen dess unika utseende.
Brevlådor till bostadsrättsförening

NAMNSYSTEM

Enkelt namnsystem där endast en namnskylt behövs.
En ”Ej Reklam” skylt medföljer.
Detta ger den boende möjlighet att själv välja om den vill ha reklam eller ej.

UNDERHÅLL

Om något skulle inträffa är boxen är smart utformad för ett enklare luckbyte eftersom varje lucka är separat upphängd.

OLIKA KULÖRER

8 standard kulörer men du kan välja fritt mellan ett stort urval inom RAL-systemet. Standard kulörer är bl.a Antracitgrå, Djupsvart, Ljusgrå, Trafikvit, Vit aluminium.

INNE & UTE

Fastighetsboxen kan installeras både inomhus och utomhus.