Lås och nödutrymning för företag och butiker

FÖRETAG & BUTIKER

Krav som ställs på brandsäkerhet, larmklass, nödutrymning, skyddsklass och tillgänglighet
måste anpassas för att hitta den säkerhetslösning som fungerar bäst för just er verksamhet. 

Oavsett vilken typ av bransch ni verkar inom hjälper NSS er, från projektering till färdig installation, att ta fram en komplett säkerhetslösning som uppfyller alla krav och samtidigt förenklar ert dagliga användande.

Låssystem, Passersystem till hotell, skolor, sjukhus i Stockholm Sverige

Detaljhandel

Kombinationen av hög tillgänglighet och full kontroll på säkerheten är avgörande för att ni som är verksamma inom detaljhandel ska kunna bedriva er verksamhet bekymmerslöst.Allt från den lilla butiken till det stora varuhuset, NSS hjälper er att ta fram en komplett säkerhetslösning som passar era behov.

Porttelefon, kodlås, fastighetsbox, passersystem Stockholm

Kontor

Allt från kontroll av behörighet till vissa utrymmen till fungerande nödutrymning är avgörande för att skapa trygghet för anställda och kunder, i er verksamhet.

Ett komplett säkerhetssystem för kontor bör innefatta allt från lås, automatisk dörröppning till integrerade passersystem med larm.  NSS hjälper er genom hela processen för att ta fram ett flexibelt system som passar just er verksamhet.

Lås och nödutrymning för företag och butiker

Industri

Säkerhetslösningar inom industri har mycket höga krav på säkerhet och användarvänlighet under dygnets alla timmar.

Allt från lås, passersystem, larm & kameraövervakning för att bibehålla full kontroll inom fastigheten, till automatisk dörröppning och nödutrymning för att förenkla och ge trygghet till de som vistas i lokalerna. 
Tillsammans med er tar vi fram en komplett säkerhetslösning för att förenkla och säkra den dagliga driften i er verksamhet.

Kvalitet
Vi är stolta över att alltid leverera med högsta

Vi tror på en öppen dialog med våra kunder för att på det absolut bästa sättet kunna leverera just den lösningen ni är i behov av.
Vi förlitar oss på vår erfarenhet, kunskap och yrkesstolthet i alla projekt för att kunna leverera en färdig lösning av högsta kvalité.

AB04 eller ABT06, vi tar oss för båda typer. Inget projekt är för stort eller för litet. Allt ifrån enkla låssystem till komplexa integrerade system med dörrautomatiker, larm, passersystem och kameraövervakning.

Oavsett om ni önskar larm, lås, nycklar, automatiska dörröppnare, nödutrymning, passersystem, porttelefoner, tillgänglighetsanpassning, dörrstängare eller kameraövervakning. Vi använder oss enbart av produkter från erkända leverantör av hög kvalité.

Från offert, anbud till även mindre förfrågningar behandlar vi alla projekt på samma sätt. För att garantera högsta kvalité så arbetar vi alltid proaktivt med riskanalyser, tidsplaner och egenkontroller oavsett storleken på projektet. Våra riktlinjer för att garantera er den högsta kvalitén är alla knutna till vår Kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplan (KMA) som vi kombinerar med, i en öppen dialog där ni som kund är delaktiga igenom hela processen från uppstart till överlämnande.

Vi garanterar en komplett säkerhetslösning anpassad efter era specifika behov. Kombinationen av våra krav på kvalité, både på produkter och genomförande, gör att ni kan känna er trygga med att använda NSS som samarbetspartner.

Kontakta oss gärna!

Oavsett om ni vill ha en offert, hjälp med tekniska frågor eller vill veta mer om vad vi kan erbjuda er så kan ni höra av er via kontaktformuläret.

  • Offerter är gratis och du binder ej upp dig på något.
Nordic Safety Solutions

Telefon: 08-410 720 60
Mail: info@norsafe.nu

Hästholmsvägen 25
131 71
Stockholm
MÅN-FRE 07:00 - 17:00

  Vi skyddar din integritet. 
Alla uppgifter på skärmen krypteras via en säker SSL-anslutning.