Årsta

Vi arbetar lokalt i Årsta med lås, passersystem, dörrautomatiker och kameraövervakning.

Låssmed och Larmtekniker i Årsta

Dörrautomatik & Dörröppnare Årsta

Vi utför projektering, installation och service.

Alltifrån öppning av stora entrépartier med skjutdörrar i en galleria till automatisk öppning av en enkel entrédörr till er bostadsrättsförening.
Vi besitter stor kunskap och erfarenhet inom alla krav och regler som ställs för att uppnå tillgänglighetsanpassning, brand och nödutrymning knutet till dörrautomatiker. 

Lås & Låssystem Årsta

Vi utför projektering, installation och service.

Mekaniska låssystem omfattas av cylindrar där ni använder mekaniska nycklar för tillträde samt låsning av era lokaler. Utifrån den säkerhetsnivå ni önskar så kan vi projektera och installera allt ifrån enklare typer till de mest avancerade system som levereras av Assa, Evva och Dormakaba. Vi hjälper er att ta fram den mest kostnadseffektiva lösningen som krävs för att uppnå de krav erat försäkringsbolag ställer på skyddsklass av era lokaler.

Passersystem och porttelefon Årsta

Vi utför projektering, installation och service.

Med ett passersystem beöver ni aldrig mer bekymra er för borttappade nycklar och kostsamma cylinderbyten. Styr tider, behörighetsområden och vem som har tillgång till fastigheten med ett enkelt knapptryck i ett användarvänligt gränssnitt. Vi projekterar och installerar passagesystem från välkända leverantörer som Axema, Assa Arx, Aptus och RCO till allt från den mindre bostadsrättsföreningen till stora företag som önskar lösningar med integrerade elektroniska låssystem, passersystem, porttelefoni, larm och kameraövervakning.

Med beröringsfri öppning genom brickor, taggar och passerkort så är det en optimal lösning för enkel adminstrering och hög bekvämlighetsfaktor för den dagliga användaren.

Kombinera erat passersystem med vår tjänst för administrering och hosting för att få full kontroll över erat system och kostnader knutet till detta.

Kameraövervakning & CCTV Årsta

Vi utför projektering, installation och service.

Vid val av kameraövervakning måste ni som kund ta hänsyn till den etiska aspekten, personliga integriteten och även lagring av inspelat material.
NSS hjälper er genom hela processen från projektering till installation för att fram just den lösningen som fungerar för er utifrån de förutsättningar som finns. Vi rekommenderar CCTV i allt från entré, soprum och cykelrum i en bostadsrättsförening, till kameraövervakning i butiker, kontor, garage och allmänna ytor större ytor såsom gallerior och idrottshallar.

Vi tillhandahåller enbart produkter från de leverantörer som tillhandahåller hög bildkvalité, såsom Avtech och Hkvision. Vi projekterar och installerar allt ifrån dome, smartcam, värmekameror och även typen bullet för att kunna erbjuda den bästa lösningen till det området ni önskar att kameraövervaka.

Oavsett om det gäller offerter, tekniska frågor om produkter eller bara nyfiken på vad vi kan erbjuda så kan du ringa oss.


Maila oss jättegärna!
Exakt som när du ringer till oss så återkopplar vi till er inom kort via mail oavsett ärende.

Kontakta oss gärna!

Oavsett om ni vill ha en offert, hjälp med tekniska frågor eller vill veta mer om vad vi kan erbjuda er så kan ni höra av er via kontaktformuläret.

  • Offerter är gratis och du binder ej upp dig på något.
Nordic Safety Solutions

Telefon: 08-410 720 60
Mail: info@norsafe.nu

Hästholmsvägen 25
131 71
Stockholm
MÅN-FRE 07:00 - 17:00

  Vi skyddar din integritet. 
Alla uppgifter på skärmen krypteras via en säker SSL-anslutning.