Integritetspolicy
I den omfattning det krävs att behandla personuppgifter värnar Nordic Safetysolutions AB om er personliga integritet och skyddar dessa uppgifter samtidigt som vi uppfyller regler och lagar och ombesörjer för intressenters behov.

Personuppgiftsansvarig
VD för Nordic Safetysolutions AB är ansvarig för behandling av samtliga personuppgifter som sker i bolagets regi.

Hantering av personuppgifter
NSS använder personuppgifter i den omfattning som krävs för att fullfölja våra åtaganden som t.ex.:
– När vi är anlitade för att fullföra våra åtaganden inom uppdrag och tjänster.
– När ni är leverantör eller kund till oss.
– När ni kontaktar oss vid besök på vårat kontor, telefonsamtal eller mail och mailformulär.
– Vid de tillfälle ni kontaktar oss för att söka arbete/anställning hos oss.

Uppgifter som registreras
Namn, adress, telefonnummer och e-postadress. I vissa tjänster samlar vi även in dina önskemål och kommentarer, om du väljer att lämna sådana. Om du kontaktar oss genom organisation registrerar vi i tillägg information som befattning och andra uppgifter relaterade till denna roll.

Ändamål
De personuppgifter som ni lämnar till oss lagras i vår server samt våra system och används för de ändamål de är avsedda för, samt för att hålla dig informerad kring framtida samarbetes möjligheter. När du söker lediga tjänster, skickar in intresseanmälningar avseende anställning hos oss, deltar i undersökningar eller vill bli kontaktad av oss använder vi dina personuppgifter endast för det ändamål du lämnat dessa för.

Medgivande
När du använder funktioner såsom kontaktformulär på vår hemsida där du skickar in uppgifter eller frågeställningar/kommentarer till oss så samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter.

Lagring och skydd av personuppgifter
Nordic Safetysolutions AB och våra samarbetspartners behåller era personuppgifter enbart så länge det krävs för att utföra våra åtagande och för att tillgodose lagar och förordningar. Vid lagring så har vi vidtagit nödvändiga säkerhetsåtgärder för att skydda personuppgifterna mot otillbörlig åtkomst.

Utlämnande av personuppgifter
Nordic Safetysolutions AB lämnar ut kontaktuppgifter till våra samarbetspartners och underentreprenörer för att kunna utföra de åtagande vi har mot ers om kund. 

Utdrag/Rättelser av personuppgifter
Om du önskar att få utdrag eller rätta felaktiga personuppgifter som Nordic Safetysolutions AB innehar så har du rätt att få veta vilka personuppgifter vi lagrar om dig samt att få ut dessa i ett registerutdrag. Vid behov kontakta personuppgiftsansvarig på Nordic Safetysolutions AB skriftligen för att ta del av detta utdrag.

Personuppgifter & Cookies – www.norsafe.nu

Kontaktformulär
När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.
Vi använder oss av informationen som du själv uppger i kontaktformuläret i ett syfte att kunna svara och ta kontakt med dig som använder sig av kontaktformuläret.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

Analys, annonser och annonsnätverk

Norsafe.nu använder sig av Google Analytics för att analysera användandet av våra webbsajter. Google Analytics ger hemsidan med data som hjälper oss att ta affärsmässiga, och innehållsmässiga beslut. Slutligen, Google, som tredjepartleverantör, kontrollerar informationen som samlas in genom Google Analytics och du kan kontrollera Googles sekretesspraxis innan du besöker våra webbsajter. Du kan läsa mer om säkerhetspolicyn mm hos Google själva: https://policies.google.com/privacy

Minderåriga
Nordic Safetysolutions riktar sig enbart till myndiga personer över 18 år. Vi begär att personer under 18 år ej uppger några personliga uppgifter igenom några av våra kanaler för kontakt. Känner du till om någon omyndig person under 18 år har angett personlig data vänligen kontakta personuppgiftsansvarig för Nordic Safetysolutions AB omgående.

Cookie-filer
Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Om du besöker vår inloggningssida kommer vi att sätta en tillfällig cookie för att undersöka om din webbläsare accepterar dem. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och den försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en extra cookie-fil att sparas i din webbläsare. Denna cookie-fil innehåller inga personuppgifter utan anger endast inläggs-ID för den artikel du just redigerade. Den gäller under 1 dygn.

Uppgifter till tredje part

Vart vi skickar dina uppgifter

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.
Vi kommer aldrig manuellt skicka dina uppgifter vidare till tredjepart, förutom vid begäran från myndigheter såsom polis, skatteverk eller liknande som har lagligt stöd för detta.
Vi använder oss av Google Analytics och Google Adsense, och andra annonsnätverk, dessa samlar in information genom annonser och tillägg på hemsidan.

Hur vi skyddar din information
Din information skyddas av väl betrodda webbhotell med hög säkerhet som standard, hemsidan norsafe.nu i sin tur använder sig av säkerhetstillägg för att skydda information från att läcka och intrång.
Vi kommer aldrig manuellt skicka dina uppgifter vidare till tredjepart, förutom vid begäran från myndigheter såsom polis, skatteverk eller liknande som har lagligt stöd för detta.

Samtlig data vi innehar befinner sig på skyddade HTTPS servrar.

Vilka procedurer vi har för dataläckor

Vid en eventuell dataläcka kommer vi informera detta på våran hemsida och rapportera vad som läckt, har vi någon kontaktinformation som mailadress exempelvis kontaktar vi respektive person där.
En polisanmälan och rapportering till Datainspektionen kommer att ske.

Från vilka utomstående parter vi tar emot data
Vi tar inte emot utomstående data förutom om detta är något annonsnätverken eller Google Analytics väljer att tilldela oss.

Vilket automatiserat beslutsfattande och/eller profilskapande vi gör med våra användaruppgifter
När man ansöker till oss skapar vi automatiskt en användarprofil på vår webbplats med den informationen du angivit. Denna registrering kan vara avstängd eller på. Denna profil har du tillgång till genom uppgifterna som då ska skickas till din E-mail du angivit i ansökan.

Branschkrav om delgivning av information

Vi delar inte med oss någon typ av information till andra företag eller tjänster. Om det av någon anledning skulle ske lagbrott där någon information är viktig för brottsutredning kommer den informationen däremot enbart delas med rättsväsendet.