Nordic Safety Solutions

Vi är en totalleverantör av kompletta säkerhetslösningar för alla typer av branscher, med lokalt säte i Stockholm jobbar vi rikstäckande över hela Sverige.

Vi tror på en öppen och tydlig kommunikation för att förenkla för er som kund när ni ska arbeta med era säkerhetsfrågor.
Med vår långa erfarenhet, kunskap och yrkesstolthet levererar vi helhetslösningar anpassade efter just era behov med allt från lås, kameraövervakning, passersystem och larm till automatisk dörröppning, dörrstängning och arbeten med frågor inom brand som till exempel nödutrymning.

Säkerhet ska vara enkelt och vi tar hand om hela processen för att ni ska känna er trygga från första kontakt och kartläggning av behov, till färdigställd och överlämnad installation.

Alla vi som arbetar på NSS är fast bestämda att alltid hålla vad vi lovar. Kommunikation, kvalité och punktlighet genomsyrar hela vår organisation.
Lovar vi att färdigställa ett arbete inom en viss tid så kan ni vara säkra på att det kommer att ske.

Våra medarbetare är ambitiösa, erfarna och besitter en mycket stor yrkesstolthet.
Vi värdesätter den personliga kontakten, hos oss kan ni alltid vara trygga med att bli behandlade på absolut bästa sätt oavsett storleken på ert projekt.