Mekaniska lÄssystem med nyckel

SERVICE

NSS erbjuder service och felsökning av allt frÄn enstaka dörrar med lÄs, dörrstÀngare och dörrautomatiker till stora integrerade sÀkerhetssystem med larm, kameraövervakning och passersystem.
I vÄra tjÀnster sÄ innefattas Àven serviceavtal dÀr vi kan erbjuda er ett proaktivt arbete för att förlÀnga livslÀngden pÄ ert sÀkerhetssystem.

Det Ă€r viktigt att utföra regelbundet underhĂ„ll för att öka livslĂ€ngden pĂ„ er sĂ€kerhetsanlĂ€ggning – en regelbunden service minskar kostnaderna genom att problem uppdagas i ett tidigt skede och utslitna delar byts ut innan de har gĂ„tt sönder.

Service och underhÄll, serviceavtal för lÄs och passersystem

Service - Mekanik

NSS utför service och felsökning av alla typer av mekaniska lÄs frÄn lÄshus, beslagning och lÄssystem till dörrstÀngare och dörrautomatiker. Arbetet kan innefatta allt frÄn att smörja en cylinder som kÀrvar, justera dörrar som ej gÄr i lÄs till att felsöka och ersÀtta utdaterade produkter med en modernare typ av lösning.

Service för elektronik kodlÄs, passersystem, porttelefon och fastighetsboxar

Service - Elektronik

Service och felsökning av anlÀggningar som innefattar elektronik sÄsom passersystem, porttelefoni, larm och kameraövervakning kan vara omfattande och tidskrÀvande. Med vÄr lÄnga erfarenhet och kunskap av att arbeta med denna typ av anlÀggningar sÄ kan ni vara sÀkra pÄ att ni Àr i trygga hÀnder för att ÄtgÀrda era problem pÄ ett smidgt och kostnadseffektivt sÀtt.

Dörrautomatik, dörröppnare, tillgÀnglighet

Serviceavtal

Trygghet för er genom proaktivt underhÄll av ert sÀkerhetssystem. För att ge er full kontroll över era kostnader sÄ erbjuder vi fasta priser för serviceavtal skrÀddarsytt efter er anlÀggning. Vi dokumenterar all avprovning digitalt vilket ger er en god överblick och uppföljning över all service som utförs i er anlÀggning under hela tiden den Àr i drift.

Kvalitet
Vi Àr stolta över att alltid leverera med högsta

Vi tror pÄ en öppen dialog med vÄra kunder för att pÄ det absolut bÀsta sÀttet kunna leverera just den lösningen ni Àr i behov av.
Vi förlitar oss pÄ vÄr erfarenhet, kunskap och yrkesstolthet i alla projekt för att kunna leverera en fÀrdig lösning av högsta kvalité.

AB04 eller ABT06, vi tar oss för bÄda typer. Inget projekt Àr för stort eller för litet. Allt ifrÄn enkla lÄssystem till komplexa integrerade system med dörrautomatiker, larm, passersystem och kameraövervakning.

Oavsett om ni önskar larm, lÄs, nycklar, automatiska dörröppnare, nödutrymning, passersystem, porttelefoner, tillgÀnglighetsanpassning, dörrstÀngare eller kameraövervakning. Vi anvÀnder oss enbart av produkter frÄn erkÀnda leverantör av hög kvalité.

FrÄn offert, anbud till Àven mindre förfrÄgningar behandlar vi alla projekt pÄ samma sÀtt. För att garantera högsta kvalité sÄ arbetar vi alltid proaktivt med riskanalyser, tidsplaner och egenkontroller oavsett storleken pÄ projektet. VÄra riktlinjer för att garantera er den högsta kvalitén Àr alla knutna till vÄr Kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplan (KMA) som vi kombinerar med, i en öppen dialog dÀr ni som kund Àr delaktiga igenom hela processen frÄn uppstart till överlÀmnande.

Vi garanterar en komplett sÀkerhetslösning anpassad efter era specifika behov. Kombinationen av vÄra krav pÄ kvalité, bÄde pÄ produkter och genomförande, gör att ni kan kÀnna er trygga med att anvÀnda NSS som samarbetspartner.

Kontakta oss gÀrna!

Oavsett om ni vill ha en offert, hjÀlp med tekniska frÄgor eller vill veta mer om vad vi kan erbjuda er sÄ kan ni höra av er via kontaktformulÀret.

  • Offerter Ă€r gratis och du binder ej upp dig pĂ„ nĂ„got.
Nordic Safety Solutions

Telefon: 08-410 720 60
Mail: info@norsafe.nu

HÀstholmsvÀgen 25
131 71
Stockholm
MÅN-FRE 07:00 - 17:00

  Vi skyddar din integritet. 
Alla uppgifter pÄ skÀrmen krypteras via en sÀker SSL-anslutning.