5/5

VÅRA TJÄNSTER

Vi har stor kunskap och erfarenhet av flertalet olika typer av säkerhetslösningar.
Nedan följer ett urval av några av de produkter och tjänster vi kan erbjuda för att hjälpa er.

Passersystem

Med ett passersystem beöver ni aldrig mer bekymra er för borttappade nycklar och kostsamma cylinderbyten. Styr tider, behörighetsområden och vem som har tillgång till fastigheten med ett enkelt knapptryck i ett användarvänligt gränssnitt. Vi projekterar och installerar passagesystem från välkända leverantörer som Axema, Assa Arx, Aptus och RCO till allt från den mindre bostadsrättsföreningen till stora företag som önskar lösningar med integrerade elektroniska låssystem, passersystem, porttelefoni, larm och kameraövervakning.
Med beröringsfri öppning genom brickor, taggar och passerkort så är det en optimal lösning för enkel adminstrering och hög bekvämlighetsfaktor för den dagliga användaren. Kombinera erat passersystem med vår tjänst för administrering och hosting för att få full kontroll över erat system och kostnader knutet till detta.

Dörrautomatik

Alltifrån öppning av stora entrépartier med skjutdörrar i en galleria till automatisk öppning av en enkel entrédörr till er bostadsrättsförening. Vi besitter stor kunskap och erfarenhet inom alla krav och regler som ställs för att uppnå tillgänglighetsanpassning, brand och nödutrymning knutet till dörrautomatiker. Med oss som samarbetspartner ser vi till att på ett proffesionellt vis leverera en lösning som ökar tryggheten men även förenklar det dagliga användandet av era dörrar. Oavsett vilken typ och leverantör ni önskar så besitter vi lång erfarenhet av att arbeta med Assa, Besam, Dorma, Dormakaba, Geze och Record vilket gör att vi kan hitta den typ som fungerar bäst för just den dörr ni önskar att stänga automatiskt.

Mekaniska Låssystem

Mekaniska låssystem omfattas av cylindrar där ni använder mekaniska nycklar för tillträde samt låsning av era lokaler. Utifrån den säkerhetsnivå ni önskar så kan vi projektera och installera allt ifrån enklare typer till de mest avancerade system som levereras av Assa, Evva och Dormakaba. Vi hjälper er att ta fram den mest kostnadseffektiva lösningen som krävs för att uppnå de krav erat försäkringsbolag ställer på skyddsklass av era lokaler.

Bokningssystem & Informationstavlor

NSS erbjuder lösningar för bokning av tvättstuga, lokaler, mötesrum, konferensrum och även informationstavlor både för företag och bostadsrättsföreningar. Vi tillhandahåller moderna system som är enkla att administrera och integrera med styrning både från en dator eller app i en mobiltelefon.

Dörrstängare

För att hålla obehöriga utanför och upprätthålla brandskyddet så är det viktigt att dörrar alltid stängs ordentligt. Vi hjälper er att ta fram allt ifrån enklare lösningar med dörrstängare som monteras med glidarm och standardarm. Till mer avancerade lösningar med frisvingfunktion och branddörrstängare som är utrustade med magnetre och koordinator för dubbeldörr. Vi samarbetar enbart med marknadsledande leverantörer inom dörrstängning såsom Assa, Dorma, Dormakaba och Geze.

Nödutrymning

I en nödsituation så är det viktigt att på ett snabbt och enkelt sätt kunna ta sig ut från byggnaden. För att säkerställa en säker utrymning så finns det flera olika typer av nödutrymingsbeslag. Allt från enkla vred till nödöppnare, panikreglar och ställverksreglar. NSS hjälper er att ta fram lösningar för nödutrymning och återinrymning som uppfyller alla krav och regler. Vi monterar till störst del produkter som är certifierade enligt SS-EN 179 och SS-EN 1125 från Assa men tillhandahåller även projektering och installation av panikbeslag från dormakaba och nödöppnare från Söderhamn innovation.

Brytskydd & Gallergrindar

Vi hjälper er att at fram den bästa lösningen för just er fastighet och verksamhet för att på ett enkelt sätt öka säkerhet och trygghet. Vi erbjuder allt ifrån enklare brytskydd såsom C-profil och T-profil till specialbyggda brytskydd, galler och gallergrindar.

Hosting

Undvik dyra kostnader knutet till driften av er egna server. NSS tillhandahåller en komplett lösning för hosting där vi tar hand om all drift av hårdvara och mjukvara knutet till erat passersytem, bokningssystem, elektroniskt låssystem och inbrottslarm. Oavsett om det är en ny eller gammal anläggning så finns det många fördelar för er säkerhet och integritet. Våra hostingservrar står inom skyddsklassade och larmade ytor, lagring av data tas det daglig backup på och allt är skyddat av de senaste brandväggarna, virusskydden samt batteribackup med övervakade ingångar för att er drift ej ska påverkas vid eventuellt strömbortfall.

Allt detta debiteras enligt en fast månadskostnad utifrån storleken på just er anläggning vilket ger er en god kostnadskontroll över driften av er säkerhetsanläggning.

Porttelefon

Med en porttelefon kan ni på ett enkelt sätt öppna er entrédörr med en knapptryckning på er mobiltelefon. Vi erbjuder allt från enklare typer av porttelefoner för det lilla kontoret och även mer avancerade porttelefoner som är integrerade i passersystem för större anläggningar som t.ex. bostadsrättsföreningar. Porttelefonerna finns både med och utan kamera och de kan ringa över det analoga nätet, IP-telefoni eller separat trådförbindelse. Vi ser till att ni få en estetisk tilltalande porttelefon som passar just er fastighet som är robust, säkrad för skadegörelse och driftsäker med hög samtals och bild kvalité.

Elektroniska låssystem

Ett smidigt och kostnadseffektivt sätt att återta kontrollen över säkerhet i er fastighet eller verksamhetslokal är att ersätta era befintliga mekaniska lås med ett elektroniskt låssystem. NSS är obereoende av leverantör av denna typ av lösningar och samarbetar med flera kända leverantörer såsom Assa Cliq, Iloq, Evva, Salto och för att hitta den lösningen som passer er bäst.

Kameraövervakning & CCTV

Vid val av kameraövervakning måste ni som kund ta hänsyn till den etiska aspekten, personliga integriteten och även lagring av inspelat material. NSS hjälper er genom hela processen från projektering till installation för att fram just den lösningen som fungerar för er utifrån de förutsättningar som finns. Vi rekommenderar CCTV i allt från entré, soprum och cykelrum i en bostadsrättsförening, till kameraövervakning i butiker, kontor, garage och allmänna ytor större ytor såsom gallerior och idrottshallar. Vi tillhandahåller enbart produkter från de leverantörer som tillhandahåller hög bildkvalité, såsom Avtech och Hkvision. Vi projekterar och installerar allt ifrån dome, smartcam, värmekameror och även typen bullet för att kunna erbjuda den bästa lösningen till det området ni önskar att kameraövervaka.

Konsulttjänster inom Säkerhet

Använd NSS som samarbetspartner för att lösa era säkerhetsfrågor. Vi löser allt genom hela processen från projektering utifrån förfrågningsunderlag till färdig bygghandling. Vi tillhandahåller även projektledning för större projekt inom lås, passersystem, dörrautomatiker och larm. För en enkel samordning mellan respektive entreprenör som arbetar i säkerhetssystem så tillhandahåller vi dörr och beslagskort där all beslagning samt gränsdragning framgår tydligt. En av våra absolut största styrkor är kommunikation till både er som beställare och slutkund. Vi garanterar kostnadseffektiva lösningar som underlättar er planering, uppföljning samt kalkylering och budgetering. Med lång erfarenhet inom dokumentation så kan vi även hjälpa er med att färdigställa relationshandlingar inför avslutande av projekt.

Larm

För att skydda er verksamhet så är larm en viktig investering för att bidra till trygghet för era anställda och även ge ett ett säkert skydd av er egendom och fastighet. Vi har lång erfarenhet av att projektera och installera inbrottslarm i larmklass 1, 2 och 3. Allt i utifrån vad ni som kund önskar samt vad erat försäkringsbolag har ställt för krav. Vi kan koppla larmet mot allt från sirener till olika typer av ljudsignaler samt även uppkoppling mot larmcentral. NSS assisterar er även med ett passande nödutrymningslarm för att ni ska kunna vara säkra på att samtliga som vistas i era lokaler är trygga vid oförutsedda händelser såsom brand.

Administration

NSS tar ansvaret för den dagliga driften och lagringen av erat elektroniska system. På ett professionellt vis sköter vi all hantering av elektroniska låssystem, passersystem, porttelefoni, larm och bokningssystem för att underlätta er vardag.

Serviceavtal

Trygghet för er genom proaktivt underhåll.
Ni kan vara trygga med att erat säkerhetssystem kommer fungera under många års tid när ni anlitar NSS för att ta hand om service av ert säkerhetssystem. För att ge er full kontroll över era kostnader så erbjuder vi fasta priser för serviceavtal skräddarsytt efter er anläggning. Allt ifrån omfattande genomgång och kontroll av inbrottslarm, kameraövervakning, passersystem, bokningstavlor, elektroniska låssystem, porttelefoner, dörrstängare, dörrautomatiker, nödutrymning och andra mekaniska lås till att kontrollera skruvar för ett dörrhandtag och smörja cylindrar och låshus. Vi dokumenterar all avprovning digitalt vilket ger er en god överblick och uppföljning över all service som utförs i er anläggning under hela tiden den är i drift.

Vi arbetar med ett stort antal leverantörer på marknaden.

A
Abloy
Abus
Acandia
AddSecure
Alarmtech
AL-KO
Aluseal
Anchor
Aperio
Aptus
ASSA ABLOY
ATECO
Axema

B
Bahco
BASE by d-line
BEA
Bema
Beslagsgrossisten
Beslagsgruppen
Beslagskonsult
Bircher
Bodyguard
Bosch
Burg-Wächter
Bäne Beslag

C
CDVI
Chiron
ComNet
CRC

D
d line
Dom
dormakaba
DSC
Dualtech

 

E
EAB
EasyID
Electrolux
Entrematic
EURO-LOCKS
EVVA
Exma

F
Faac
Fatum
Flexstop
Friedland

G
Geze
GP
Gylling

H
Habo
Hellermann
Hestra
HIKVISION
HL Display
Honeywell
HOPPE
Hotron
Housegard
HPC

I
ID Säkerhet
Iloq
Inferno
Infralogic

J
Jansson
JC-kontakt

K
Kaba
Key-bak

L
Lamcas
Leatherman
Ledlenser
Lyra

M
Menova
Metallfabriken
Milleteknik
Mirasys

N
Nexa
Nexans
NeXus
Nivex Topsafe
Nordic Fastening
Notifier
NoWay

O
Olda
Onesti
Optex

P
Paradox
Paxton
PM flex
Postgate
PrismaTibro
Pulsar

R
raaco
RCO
Rikamo
Robur Safe
Robust
Roca
Ryli

S
SafeE
SAFETRON
SALTO
Samsung
Sapa
Secwise
SellPower
Servodan
Simons Voss
STEP
Swansons
Systemtext
Söderhamn Innovation

T
TagMaster
Tele Radio
Teletec
Timelox
Trioving
Tufvassons
Tylock

U
UTC

V
Vanderbilt
Vision Home

Y
Yale